İnegöl Belediye Başkanı Aktaş:

İnegöl Belediye Başkanı Aktaş: -Belediye olarak beşikten mezara kadar halkımıza hizmet etmeyi amaç edindik


BURSA (A.A) - İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye olarak beşikten mezara kadar halkımıza hizmet etmeyi amaç edindik dedi.
     Denizlinin Pamukkale ilçesinde bir otelde İnegöl Belediyesinin 2012 faaliyetlerinin değerlendirildiği ve 2013de yapılması planlanan projelerle ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Aktaş, belediyenin tüm faaliyetlerini en ince detaylarına kadar herkese açık ve şeffaf bir ortamda değerlendireceklerini söyledi.
     Aktaş, 2013te önemli projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, Belediye olarak beşikten mezara kadar halkımıza hizmet etmeyi amaç edindik. Hedefimiz 2023de marka şehir, İnegöl. Gerçekten iyi gidiyoruz. Her geçen gün İnegölün ihracatı da artıyor. Mobilyası çok daha ön plana çıkıyor. Şehirleşmeyle alakalı ciddi anlamda mesafeler alındı dedi.
     İnegöl Belediyesinin 2013 bütçesinin 110 milyon lira olduğunu belirten Aktaş, Şunu net olarak söyleyebilirim ki müteahhidine, çalışanına her hangi bir banka ve kuruma tek kuruş borcu olmayan ender belediyelerden birisiyiz. Reel bütçe yapıyoruz. Yapamayacağımız, hayata geçiremeyeceğimiz hiçbir projeyi de taahhüt etmiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber İnegöl Belediye Başkanı Aktaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER