İnegölspor şampiyonluk kutlamasını 27 Haziranda yapacak.

İnegölspor şampiyonluk kutlamasını 27 Haziranda yapacak.


BURSA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupu lider bitirerek Spor Toto 2. Lige yükselme başarısını gösteren İnegölsporun şampiyonluk kutlaması, 27 Haziranda yapılacak.
     İnegölspor Kulübü Onursal Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz ve organizasyonu yürütecek firmanın yetkilisi Duygu Özen ile İnegöl AVMde basın toplantısı düzenledi.
     Aktaş, İlhan Korkmaz başkanlığındaki yönetimin, Spor Toto 2. Ligin, 3 Lige göre maddi ve manevi açıdan daha zorlu geçeceğini bildikleri için hem kulüpte birlik beraberliği sağlamak hem de gelir getirici bir etkinlik yapmak için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi.
     Tüm ilçe halkını bu projeye destek vermeye davet eden Aktaş, şunları kaydetti:
     Etkinliğin adı İnegölsporun gerçek 100ü olacak. Etkinlikte 100 masa bulunacak. Bu masalar satın alınarak İnegölspora ciddi bir mali destek verilecek. İnegölspor, sadece söylemde destek vermek durumunda olmadığımız şehrin önemli bir sembolü. İnşallah bu proje amacına ulaşır. Ayrıca bu gecede İnegölspora destekle birlikte yıllarca bir araya gelemeyen camia da buluşmuş olacak. Projeye tüm ilçe halkımızın, sanayici ve iş adamlarımızın sahip çıkmalarını temenni ediyorum.
     Şampiyonluğun, İnegöle çok ciddi bir değer kattığını belirten İlhan Korkmaz ise gelecek yıl Spor Toto 2. Ligde başarılı olacak bir takım oluşturmak için şimdiden kolları sıvadıklarını söyledi.
     Korkmaz, İnegölsporun haklı başarısını tüm ilçeyle birlikte kutlamak istediklerini dile getirerek, İnegölspor çatısı altında gerçekleştireceğimiz gecede, iş dünyamızın değerli sanayicilerini, firma sahiplerini, sivil toplum kuruluşlarını davet edeceğiz dedi.
     Organizasyonu üstlenen firma yetkilisi Duygu Özen ise Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünün bahçesindeki yeşil alanda gerçekleştirilecek şampiyonluk gecesinde ünlü şarkıcı Ebru Gündeşin sahne alacağını belirtti.
     Basın toplantısının ardından şampiyonluk gecesine ilişkin ilk masayı Alinur Aktaş 5 bin lira vererek aldı.
    
     Muhabir : Şaban Kılıçcı / Vedat Yücebaş
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber İnegölspor şampiyonluk kutlamasını 27 Haziranda yapacak. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER