İş

İş-Kur Erdemlide İşbaşı eğitim programı toplantısı düzenledi


MERSİN (A.A) - İş-Kur İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersinde iş arayanlara yönelik profesyonel anlamda 100e yakın danışmanlık hizmeti verildiğini, bunda da başarı sağlandığını söyledi.
     Kutlu, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Konferans Salonunda düzenlenen İşbaşı Eğitim Programı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, iş arayanların ve diğer işverenlerin işyerlerini daha iyi şartlarda çalıştırabilmesi amacıyla bu tür tanıtıcı toplantılar düzenlediklerini belirtti.
     Kurumun ana amacının iş arayanlara yönelik işe yerleştirme, iş ve meslek danışmanlığı, meslek eğitim hizmetleri, işsizlik sigortası ve çalışma ilişkileri hizmetleri olduğunu anlatan Kutlu, iş arayanlara yönelik Mersinde profesyonel anlamda 100e yakın danışmanlık hizmeti verildiğini kaydetti.
     ETSO Başkanı Orhan Sarı da, İş-Kur adına daha profesyonel anlamda hizmet verilmesi amacıyla Erdemlide bir büronun açılması yönünde çalışma başlattıklarını kaydetti.
     Özellikle genç işsizlerin iş sahibi olmaları yönünde, oda olarak kendilerinin de çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Sarı, bunda da başarı sağladıklarını belirterek, başarıyı artırmak istediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Derviş Çömez
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER