İsmail Özdemir Huzurevinin 10. kuruluş yıldönümü

İsmail Özdemir Huzurevinin 10. kuruluş yıldönümü


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Belediyesi ile Gönülden Gönüle Sevgi Çiçekleri grubu, İsmail Özdemir Huzurevinin onuncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla eğlence programı düzenledi.
     Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İsmail Özdemir Huzurevinin konferans salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, huzurevinin kuruluşunun onuncu yıl dönümünde büyükleri yalnız bırakmayarak etkinliğe gelenlere teşekkür etti.
     Yaşlılarla empati kurmanın önemine değinen Dinç Yaşamda asıl olan olayları yaşamak değil, doğru anlamlandırmaktır. Büyüklerimizin yerine kendimizi koyabiliyor, onları anlayabiliyorsak empati kurmuş oluruz. İşte o zaman sevgi, saygı ve hoşgörü peşinden gelir. Unutmayalım, elbet bir gün bizler de yaşlanacağız. Kendimizi yaşlandığımızda nasıl görmek istiyorsak yaşlılarımıza da öyle davranalım ifadelerini kullandı.
     Çankırı Belediyesi ile Gönülden Gönüle Sevgi Çiçekleri grubunun düzenlediği program, huzurevi sakinlerine ve misafirlere renkli bir an yaşattı.
     Çok sayıda davetlinin katıldığı program, gençleri ve huzurevinde kalan yaşlıları bir araya getirdi. İki saat süren programda konuklar ve huzurevi sakinleri onuncu yıl anısına pasta kesiminin ardından gönüllerince eğlendi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İsmail Özdemir Huzurevinin 10. kuruluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER