İzmirdeki trafik kazası

İzmirdeki trafik kazası -Kazada yaşamını yitiren 3 kişiden birinin evlilik hazırlığı yaptığı, diğerinin ise otomobilini henüz bir hafta önce aldığı öğrenildi


İZMİR (A.A) - Konak ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 3 kişiden birinin evlilik hazırlığı yaptığı, diğerinin ise otomobilini henüz bir hafta önce aldığı öğrenildi.
     İzmirde dün gece yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren üç kişinin cenazelerinin Adli Tıp Kurumu morgundan ailelerine teslim edildiği, Hasan Emrah Pınarın Kuşadasında, Çiğdem Gümüşün Torbalıda, Aycan Işılğanın ise İzmirde toprağa verileceği belirtildi.
     Kazada yaşamını yitirenlerden Aycan Işılğanın yakınları, dışarıdan liseyi bitirmeye çalışan Işılğanın çeşitli işlerde çalıştığını, kaza yaptığı aracı bir hafta önce satın aldığını ifade ettiler.
     Torbalı Kız Teknik ve Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Çiğdem Gümüşün dün ailesine arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldığı belirtildi.
     Hasan Emrah Pınarın babası Hasan Hüseyin Pınar ise yüksek makine mühendisi olan oğlunun, uluslararası bir şirkette çalıştığını, son olarak pazar günü yurt dışından İzmire geldiğinde telefonla görüştüklerini anlatarak, Oğlum sigara, alkol kullanmazdı. Evlilik hazırlıkları içindeydi dedi.
     Kazada Aycan Işılğanın (21) kullandığı 35 HB 8678 plakalı otomobil, Hilal üst geçidinde orta refüjdeki bariyerlere çarptıktan sonra karşı şeritteki Hasan Emrah Pınarın (27) kullandığı 34 JE 7825 plakalı otomobilin üzerine düşmüştü.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Tolga Albay
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber İzmirdeki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER