İzmir Mobilya Fuarı açıldı

İzmir Mobilya Fuarı açıldı -Efor Fuarcılık Genel Müdürü Eyigele: 170den fazla ülkeye ihracat yapan yerli üreticinin imalat ve pazarlama gücü, fuarla birlikte daha iyi anlaşılacak


İZMİR (A.A) - İzmir Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı (MODEKO 2013), 24üncü kez kapılarını ziyaretçilere açtı.
     Türkiyenin önemli mobilya üreticilerinin katılımıyla Kültürpark Fuar Alanında 187 standın kurulduğu fuarın açılışını, İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele ve diğer davetlilerle birlikte yaptı. Vali Kıraç ve beraberindekiler açılışın ardından fuarı gezdi.
     Efor Fuarcılık Genel Müdürü Eyigele, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyanın dört bir yanından tasarımcıların, üreticilerin ve ticari aktörlerin MODEKO 2013e ilgi gösterdiğini kaydetti. Fuara sektörel oda ve derneklerin de destek verdiğini ifade eden Eyigele, Türk mobilya endüstrisinin zengin renk ve ürün seçeneklerinin en yeni koleksiyonlarıyla fuarda olacağını belirtti.
     Eyigele şöyle konuştu:
     170den fazla ülkeye ihracat yapan yerli üreticinin imalat ve pazarlama gücü fuarla birlikte daha iyi anlaşılacak. Çeyrek asır önce MODEKO İzmir mobilya fuarımızla birlikte yerli mobilya üreticimiz bir açılım başlattı. O dönemde küçük bir atölyesinde üretim yapan çok sayıda katılımcı firmamız şimdi dünyanın dört bir yanına mobilya ihraç eder duruma geldi. Düzenlediğimiz fuar, sektörde yükselişin adı oldu.
     Fuar alanının tamamının kullanıldığı organizasyonda 1, 2 ve 3 nolu sergi salonlarında fabrikasyon mobilya üreticileri modern, avangart ve klasik mobilyalar için 4 nolu sergi salonu ayrıldı.
     İşlevselliği ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan mobilyaların ilgi gördüğü fuarda, modern ve klasik mobilyaların yanı sıra eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarlarıyla aydınlatma ekipmanları sergileniyor.
     Orta Doğu ülkelerinden gelen çok sayıda sektör temsilcisinin de ilgi gösterdiği fuarda Türk ve dünya mobilya sektörünün değerlendirileceği paneller yer alacak. Fuar, 3 Marta kadar gezilebilecek.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber İzmir Mobilya Fuarı açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER