Jandarmaya, ileri sürüş eğitimi

Jandarmaya, ileri sürüş eğitimi -Eskişehir Jandarma Alay Komutanlığı personeline Türk motor sporlarını uluslararası alanda uzun süredir başarıyla temsil eden pilot Volkan Işık ve ralli pilotu Serhat Özdemir tarafından ileri s


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Jandarma Alay Komutanlığı personeline Türk motor sporlarını uluslararası alanda uzun süredir başarıyla temsil eden pilot Volkan Işık ve ralli pilotu Serhat Özdemir tarafından ileri sürüş eğitimi verildi.
     Eskişehirin arazi yapısı ve kentte kış mevsiminin sert geçmesi nedeniyle kötü hava şartlarında güvenli sürüş eğitimi amacıyla Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) işbirliğiyle düzenlenen eğitimde, ralli pilotları Işık ile Özdemir, İl Jandarma Komutanlığı emrindeki trafik timi personeli ile diğer rütbeli personel, er ve erbaşlara kuramsal ve uygulamalı eğitim verdi.
     Bir gün süren eğitimin ilk aşamasında 150 personele, otomobil kullanımı hakkında kuramsal ders verildi. İkinci aşamada Anadolu Üniversite Havaalanında hazırlanan pistte 14 rütbeli personele uygulamalı eğitim sağlandı.
     Personele güvenli sürüş eğitimi vermek ve trafik kazalarının azaltılmasını amaçlayan eğitime, İl Jandarma Komutanlığının envanterinde bulunan farklı modellerdeki araçlar katıldı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Jandarmaya, ileri sürüş eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER