Kablo çalarken elektrik akımına kapıldılar

Kablo çalarken elektrik akımına kapıldılar -Bursada hırsızlık için girdikleri trafoda akıma kapılan 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı


BURSA (A.A) - Bursanın İnegöl ilçesinde, elektrik trafosuna hırsızlık amacıyla girdiği ileri sürülen bir kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.
     İddiaya göre, Bursa Ankara Karayolu Hasanpaşa Köyü mevkisinde su pompalarını destekleyen elektrik trafosuna hırsızlık amacıyla giren Olcay L. (20), Eyüp Z.(19) ve Gökhan E.(19) trafonun demir kapısını söktü.
     Elektrik tellerini çalmak isterken akıma kapılan Olcay L. olay yerinde hayatını kaybetti.
     Yaralanan ve 112 acil servis hattını arayarak yardım isteyen Eyüp Z., ambulansla önce İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
     Gökhan E. ise kamyonetinin kasasındaki demir kapıyı alarak kayıplara karıştı.
     Akıma kapılarak hayatını kaybeden Olcay L.nin cesedi İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Trafo önünde açıklama yapan UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Muharrem Alıç şunları kaydetti:
     Jandarmadan gelen ihbar üzerine bulunduğumuz noktaya geldik. Burası Hasanpaşa köyü su pompalarını destekleyen trafo. Kapıyı zorlayarak kırmak suretiyle içeri girilmiş, yüksek gerilime çarpılma sonucu bir vatandaşımız ne yazık ki hayatını kaybetmiştir. Defalarca söylediğimiz gibi lütfen bizim hatlarımızdan ve tesislerimizden uzak durun. Bizim tesislerimizde elektrik olduğunu ne yazık ki göremezsiniz, ölçemezsiniz. Hiç bir şeye benzemez.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Mustafa Yılmaz
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Kablo çalarken elektrik akımına kapıldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER