Kağıthanedeki liselerde başarılı olma eğitimi verildi

Kağıthanedeki liselerde başarılı olma eğitimi verildi


İSTANBUL (A.A) - Kağıthanedeki liselerde başarılı olma sanatı, konsantrasyon ve pes etmeme eğitimi verildi.
     Kağıthane Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kağıthane İmam Hatip Lisesi ile Kağıthane Anadolu Lisesinde gerçekleşen seminerlerde, mazeretsiz çalışma, dikkat dağınıklığını önleme ve odaklanma, başarılı bir yaşam için çalışma teknikleri ile ilgili sunumlar yapıldı.
     Psikolojik danışman Dr. Ö. Faruk Öndağın verdiği eğitimlerde öğrencilere başarılı olma sanatı, konsantrasyon ve pes etmeme anlatıldı.
     Öndağ, Mazeretlere sığınarak ertelenmiş görevlerin, büyük bir yığın olarak karşımıza çıkacağını unutmamalıyız. Ertelenmiş ve yerine getirilmemiş her sorumluluk, geleceğimizde oluşturduğumuz büyük bir boşluktur. Bugün çeşitli mazeretlere sığınıyorsanız, bilin ki yarın karşınızda mazeretler değil, soruna dönüşmüş sorumluluklar olacak ifadelerini kullandı.
     Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da gençlerin iş ve yaşam tercihlerinde sağlıklı kararlar almaları için eğitim seminerlerinin önemli olduğunu belirterek, Öğrencilerimizin başarısı yalnızca kariyer planlamalarıyla sınırlı kalmamalı. Sosyal sorumluluk bilinci gelişmiş, canlıya ve doğaya duyarlı, yardımsever bir neslin yetişmesinde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. İç huzur ancak çift yönlü başarıyla elde edilebilir değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: İbrahim Halil Çekici
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Kağıthanedeki liselerde başarılı olma eğitimi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER