Karabükte Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

Karabükte Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni -2011 yılında en çok kurumlar ve gelir vergisi verenler için ödül töreni düzenlendi -Vali Yardımcısı Ünsal: -İlimizde faaliyet gösterip de burada vergilendirilmeyen, başka illerin ver


KARABÜK (A.A) - Karabükte 2011 yılı vergilendirme döneminde en çok kurumlar ve gelir vergisi verenler için ödül töreni düzenlendi.
     Karabük Vergi Dairesi Başkanlığınca, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Yenişehir Büyük Kulüpte düzenlenen Karabük Vergi Rekortmenleri Ödül Töreninde konuşan Karabük Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Karabükün vergilendirmede Türkiye genelinde her zaman ilk 10 içinde yer aldığını söyledi.
     Bu durumun gurur verici olduğunu ifade eden Ünsal, İlimizde faaliyet gösterip de burada vergilendirilmeyen, başka illerin vergi dairesine kayıtlı olanlarda buradan vergilendirilse Karabükün ilk 3 il arasına gireceği kanaatindeyim. Bu hakikaten Karabük ve mükelleflerimiz için gurur verici ve övünülebilecek bir şeydir. Tabi bunda defterdarlığımız çalışanlarının da büyük payı vardır. Ben kendilerini de kutluyorum ve başarılar diliyorum diye konuştu.
     Kurumlar vergisinde Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş birinci, Karabük Çelik Yapı (KARÇELSAN) A.Ş ikinci, Karabük Çelik Yapı Fabrikaları (KARÇEL) A.Şde üçüncü sırada yer aldı.
     Konuşmanın ardından protokol üyelerince, en çok kurumlar ve gelir vergisi verenlere plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Karabükte Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER