Karacaören Doğa Derneğinden Başkan Çetinkayaya plaket

Karacaören Doğa Derneğinden Başkan Çetinkayaya plaket


ANTALYA (A.A) - Karacaören Doğa Kültür Turizm Tanıtma ve Dayanışma Derneğinden, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayaya desteklerinden dolayı plaket verildi.
     Karacaören Doğa Kültür Turizm Tanıtma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Başer, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayayı makamında ziyaret etti. Ziyarette derneğin faaliyetlerinden bahseden Başer, dernek olarak amaçlarının insanlarda doğa, tarih, kültür ve turizm bilinci oluşturmak olduğunu söyledi.
     Bu çalışmalarla bölgenin tanıtımına da büyük katkı sağladıklarını ifade eden Başer, kendilerine destek olan başkan Çetinkayaya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
     Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin çalışmalarına her zaman destek olduklarını ifade etti. Bu tür derneklerin insanların bir çatı altında toplanmalarına, insanlarda birlik ve beraberlik duygusu oluşmasına büyük katkı sağladığına dikkati çeken Çetinkaya, toplum yararına her çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.
     Karacaören Doğa Kültür Turizm Tanıtma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Başer, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayaya desteklerinden dolayı plaket sundu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Karacaören Doğa Derneğinden Başkan Çetinkayaya plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER