Karaman Ziraat Odası Başkanı Muğludan bayram

Karaman Ziraat Odası Başkanı Muğludan bayram mesajı


KARAMAN (A.A) - Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, dini bayramların insanlar arasında sevinç, coşku ve barış akımlarının oluştuğu ve yayıldığı ulvi zamanlar olduğunu bildirdi.
     Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımlayan Muğlu, İslam alemi olarak büyük bir coşkuyla karşıladıkları mübarek ayının sonunda hep birlikte bayrama ulaşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti.
     Ramazan Bayramının tüm dargınlıkların unutularak kaynaşma ortamlarının oluşması için önemli bir fırsat sunduğunu ifade eden Muğlu, şunları kaydetti:
     Dini bayramlar insanlar arasında sevinç, coşku ve barış akımlarının oluştuğu ve yayıldığı ulvi zamanlardır. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla mutlu bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklayalım. Özellikle kimsesizleri, huzur evinde kalan yaşlılarımızı, komu komşumuzu unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlar, bayramın Türk Milletine, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve çiftçilerimize barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Karaman Ziraat Odası Başkanı Muğludan bayram Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER