Karamürselden kısa kısa

Karamürselden kısa kısa -Belediye Başkanı Yıldırım, tekvando takımını kabul etti


KOCAELİ (A.A) - 2. Uluslararası İzmir Open Turnuvasında başarı elde eden Karamürsel Belediyespor Tekvando Takımı sporcuları, Belediye Başkanı İsmail Yıldırımı ziyaret etti.
     Turnuvada 55 kiloda birinci olan Aslı Parmak, 47 kiloda 3. olan Açelya Çelik, Berat Taşçı, Aleyna Yılmaz ve Ayşenur Güveni kabul eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Sportif başarılara önem veriyoruz ve gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Bu çalışmaların sonunda da böylesine güzel başarıları görmek bizi mutlu ediyor diye konuştu.
     Yıldırım, takım antrenörü İsa Gündağı ve sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti ve sporculardan Aslı Parmak ile Açelya Çelike altın hediye etti.
     Takım antrenörü İsa Gündağ, uluslararası bir organizasyonda önemli bir başarı elde ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
    
     -SGK Kocaeli İl Müdürü Acardan ziyaret-
    
     Kocaeli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurettin Acar, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırımı ziyaret etti.
     Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Karamürsel SGK Müdürü Bilal Ahmet Ersan ile Gölcük SGK Müdürü Mehmet Salih Aydın da hazır bulundu.
     Yıldırım, ziyaretçilerine ilçedeki projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Karamürselden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER