Karaosmanoğludan Kızılaya ziyaret

Karaosmanoğludan Kızılaya ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kızılay İzmit Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlunu ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kızılay Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette Karaosmanoğlu, zor günlerin dostu olan 144 yıllık Kızılaya her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
     Kızılay Şube Sekreteri Harun Yaşar ve sekreter yardımcısı İsmail Kolaylı ile kurum çalışanlarının hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Karaosmanoğluna AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz eşlik etti.
     Depremi yaşamış bir kent olan Kocaelinde afete hazırlıklı olmanın önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, Türkiyenin ve dünyanın neresinde bir afet olsa Kızılayın şefkatli elleri oraya uzanıyor. Biz de Büyükşehir olarak, Kocaelinde Kızılaya elimizden geldiğince destek veriyoruz, bunu bir görev olarak biliyoruz dedi.
     Karaosmanoğlu, daha sonra şube başkanı Şişmanoğlundan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Şişmanoğlu, Kızılaya sunduğu katkılardan dolayı Karaosmanoğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karaosmanoğludan Kızılaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER