Kardemir Karabüksporda, Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Kardemir Karabüksporda, Fenerbahçe maçı hazırlıkları -Teknik Direktör Bakkal: -Ligin ilk yarısının son haftasında çok zorlu bir maça çıkıyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Ligin 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     Hasan Doğan Spor Tesislerinde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular teknik çalışma yaptı.
     Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını moralli tamamlayıp iyi bir kamp döneminden sonra ikinci yarıya başlamak istediklerini söyledi.
     Rakiplerinin konumunu iyi bildiklerini ve buna göre hazırlıklara devam ettiklerini belirten Bakkal, Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynayan, sadece ligimizde değil Avrupada hedefleri olan bir takım. Zor maç olacak. Kardemir Karabüksporda her geçen gün sahaya koyduğu futbolla takdir toplayan bir takım. İzlenmesi zevk veren bir karşılaşma olacak diye konuştu.
     Maçta özel bir önlem almayacaklarını aksine her maçta nasıl oynuyorlarsa aynısını ortaya koyacaklarını vurgulayan Bakkal, şöyle devam etti:
     Kardemir Karabükspor geldiğim günden bu yana hep söylüyorum, kaliteli bir kadroya sahip. Yetenekli futbolcularımız var. Ve sahaya yansıttığımız bir futbolumuz. Ligin ilk yarısının son haftasında çok zorlu bir maça çıkıyoruz. Her zamanki oyun tarzımızdan ödün vermeden galip gelmeye çalışacağız. Fenerbahçeden güler yüzle dönecek güce sahibiz.
     Bakkal, yarında kendi tesislerinde bir antrenman yaparak İstanbula hareket edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda, Fenerbahçe maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER