Kardemir Karabüksporda Akhisar Belediyespor hazırlıkları

Kardemir Karabüksporda Akhisar Belediyespor hazırlıkları


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.
     Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Çamlık Spor Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu ve pas çalışması yaptı.
     Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Gümüşhanesporu 3-2 yendiklerini hatırlatarak, bu maçın geride kaldığını, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
     Puan kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını ifade eden Şahin, Haftalar ilerledikçe takımımız gerçek kimliğine kavuşuyor. Bu ilerleyen haftalarda daha net görünecektir. Ziraat Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz ancak lig bizim için daha önemli. Bu hafta deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor ile oynayacağız. Rakibimiz ligde yeni ancak kaliteli bir takım. Zorlu bir maç olacak. Manisadan puanlarla dönmek için ne gerekiyorsa yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda Akhisar Belediyespor hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER