Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak:

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: -Mersinde kendi futbolumuzu oynayarak puan ya da puanlarla Karabüke dönmek istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Mersinde kendi futbolumuzu oynayarak puan ya da puanlarla Karabüke dönmek istiyoruz dedi.
     Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacaklarını ve bu maçın çok zorlu geçeceğini bildiklerini, hazırlıklarını da buna göre yaptıklarını söyledi.
     Takımın çıkış yakaladığını ve çıkışı bu haftada sürdürmek istediklerini vurgulayan Alak, Takımın morali yerinde. Takımda Shelton hala sakatlığını atlatamadı. Erdem ve Yiğit ise kart cezalısı. Ancak bu arkadaşlarımızın yerine oynayacaklar da onları aratmayacak kalitede. Bu hafta alt sıralardan kurtulmaya çalışan ve bizim maçımızı çıkış maçı gibi gören bir rakip var karşımızda. Mersin İdmanyurdu kaliteli bir kadroya sahip. Bulunduğu yer kimseyi yanıltmasın. Çok kaliteli bir o kadarda zorlu maç bizi bekliyor. Mersinde kendi futbolumuzu oynayarak puan ya da puanlarla Karabüke dönmek istiyoruz. Bunu yapacak güce sahibiz diye konuştu.
     Alak, uzak bir deplasman olmasına rağmen taraftarlarının kendilerini destekleyeceğine inandıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER