Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak:

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: -Sanica Boru Elazığspor karşısında kendi futbolumuzu oynayıp, taraftarımızın da desteğiyle galip gelmek istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Sanica Boru Elazığspor karşısında kendi futbolumuzu oynayıp, taraftarımızın da desteğiyle galip gelmek istiyoruz dedi.
     Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında sahasında oynayacakları Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini, galip gelmeleri halince çok rahatlayacaklarını söyledi.
     Maçtan alınacak puanların çok değerli olduğunu anlatan Alak, Sanica Boru Elazığspor karşısında kendi futbolumuzu oynayıp, taraftarımızın da desteğiyle galip gelmek istiyoruz. Rakibimizin de puana çok ihtiyacı olduğu için kolay pes etmeyecek. Çok zorlu bir maça çıkacağız. Bu maçta taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağından eminim. Kardemir Karabükspor bu maçtan yüzünün akıyla çıkacak güce ve kaliteye sahip. Zor fakat güzel bir karşılaşma olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER