Kartepede asker uğurlaması

Kartepede asker uğurlaması -Asker uğurlamasına Kartepe Belediye Başkanı Karabalık da katıldı


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Tepecik Mahallesinde 1993/1 celp döneminde vatani görevlerini yapacak asker adaylarının eğlencesine katıldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, asker adayları Enes Şişman, Yusuf Habiboğlu, Mahmut Meşeci ve Yunus Yıldırım için hafta sonu mahallede düzenlenen asker uğurlaması renkli görüntülere sahne oldu.
     Tepecik Mahallesi gençlerinden silah altına alınacak asker adaylarını aileleri, dost ve akrabaları yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı. Asker adayları, Tokat merkezdeki birliklerine uğurlanmadan önce arkadaşları ile davul zurna eşliğinde çektikleri halaylar eşliğinde eğlendiler.
     Kınaları yakılan asker adayları En büyük asker bizim asker sloganları eşliğinde uğurlandı. Silah altına alınacak gençlere hayırlı teskereler dileyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, Sizleri böyle neşe içerisinde, düğün bayram havası ile yolcu etmek çok güzel. Bu mutluluğunuza bizleri de ortak ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Hayırlısı ile teskerelerinizi alıp evlerinize birer er kişi olarak dönmenizi temenni ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepede asker uğurlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER