KASİADdan AK Parti İl Başkan Civeleke

KASİADdan AK Parti İl Başkan Civeleke ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Baki Karaman ve beraberindeki heyet, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civeleki ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Civelek, KASİADın Kocaelili iş adamlarına öncülük yaptığını belirterek, derneğin dünya ile iş bağlantıları kurmalarını sağladığını ve Kocaelinin dünyaya açılan kapısı olduğunu kaydetti.
     KASİADın Kocaelinin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Civelek, Ticari ve sosyal anlamda yaptığınız faaliyetler ile öncelikle iş adamlarımızın, daha sonra toplumumuzun maddi ve manevi gelişimine katkıda bulunmanız, ülkemizin kalkınma ivmesine de fayda sağlamanız demektir ifadesini kullandı.
     Karaman da Civelekin yeniden il başkanı seçilmesinin yapmış olduğu hizmetlerin bir göstergesi olduğunu ifade ederek, Biz bir sivil toplum kuruluşu olarak desteklerimizi sunuyoruz. İlerleyen dönemlerde beklentilerimiz oldukça onları da sunacağız. Yeni dönemde hayır ve bereket getirmenizi temenni ediyor ve yönetiminizi tebrik ediyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KASİADdan AK Parti İl Başkan Civeleke Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER