Kastamonuda uyuşturucu operasyonları

Kastamonuda uyuşturucu operasyonları -4 kişinin gözaltına alındığı 3 ayrı operasyonda, 192 gram esrar, 190 kök Hint keneviri ve 130 gram kenevir tohumu ele geçirildi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda, 192 gram esrar, 190 kök Hint keneviri ve 130 gram kenevir tohumu ele geçirildi.
     İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Devrekani ilçesinden il merkezine uyuşturucu getireceği tespit edilen Z.Dnin kullandığı aracı, Olukbaşı mevkisinde durdurdu.
     Araçta yapılan aramada, gizli bölmelere saklanmış 20 gram, Z.Dnin evinde yapılan aramada ise dondurma kutularına gizlenmiş 150 gram esrar bulundu.
     Aynı bölgede şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde bulunan K.Y ve İ.Snin yapılan üst ve araç aramasında da 22 gram esrar ele geçirildi.
     Bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ise merkeze bağlı Seremettin köyünde oturan B.Çnin evinin arkasında bulunan serada yaptıkları aramada 5 kök, mısır tarlasında ise 185 kök Hint keneviri, evin içinde de 130 gram kenevir tohumu ele geçirdi.
     4 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarla ilgili soruşturma devam ediyor.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kastamonuda uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER