Katiphoca Caddesi genişletiliyor

Katiphoca Caddesi genişletiliyor


GAZİANTEP (A.A) - Kentsel dönüşüm çerçevesinde kamulaştırma çalışmalarına devam eden Şehitkamil Belediyesi, Katiphoca Caddesinde yıkım ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Katiphoca Caddesinin önemli bir konuma sahip olduğunu ve 8 metre olan yolun 18 metreye genişletileceğini belirtti. Katiphoca Caddesinde yıkım çalışmalarının devam ettiğini, bölgede devam eden kamulaştırma işlemlerinde ise sona gelindiğini ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Şu an itibariyle yüzde seksen oranında yerin kamulaştırmasını tamamladık. Kamulaştırılması biten yerlerde vatandaşlarımızın paralarını ödeyerek yıkım çalışmalarına devam ediyoruz. Bizim buradaki amacımız Karşıyaka bölgesinde ana arter niteliğinde olan Katiphoca Caddesinin bir an önce esas genişliğine kavuşmasını sağlamak.
     Yeşilova kavşağından başlayıp yukarıya kadar olan alanda imar planındaki genişliği neyse o genişlikteki yıkım çalışmalarına devam ediyoruz. Bu yıkım çalışmaları esnasında doğal olarak çevrede oluşan tozdan dolayı vatandaşlarımıza rahatsızlık veriyoruz. Bu yüzden vatandaşlarımızın bizi anlayışla karşılaması gerekiyor. Bu süre zarfında sıkıntılarımız olacak ama bu süreç sonunda Katiphoca Caddesi genişlemiş bir şekilde Karşıyaka bölgesine hizmet edecek.
     Başkan Fadıloğlunun yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara da bilgi verdiği bildirildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek/Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Katiphoca Caddesi genişletiliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER