Kaymakam Malğaça ziyaret

Kaymakam Malğaça ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulu Müdürü Erdal Yılmaz ve öğretmenler, Kaymakam Yıldıray Malğaçı ziyaret etti.
     Malğaç, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığının Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları çerçevesinde yılın kaliteli okulları kategorisinde, Türkiyenin ilk 10 okulu arasına giren Kasımlı İlk ve Ortaokulunun, listedeki tek köy okulu olduğunu belirtti.
     Okulun Türkiye 1.si olacağına inandığını aktaran Malğaç, Okulumuzu tebrik ediyorum. Her yıl aynı başarıyı göstererek çıtayı yükseltmek, çok önemli. Bu sonucun, öğrencilerin okul sonuçlarına yansıdığını biliyoruz. Takip ediyoruz. Bu başarı okul öğretmenleri, veliler ve öğrencilerle gelen bir başarıdır diye konuştu.
     Okul Müdürü Erdal Yılmaz ise, Türkiye genelinde en iyi 10 okul arasına girmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, bu sonucun bile bölge halkı için çok önemli olduğunu kaydetti.
     Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Şube Müdürleri Hüseyin Uysal ve Salih Dirican ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kaymakam Malğaça ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER