Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk:

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: Torku Konyaspor engelini kayıpsız atlatıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - PTT Birinci Lig lideri Kayseri Erciyessporun basın sözcüsü Kaan Savruk, Torku Konyaspor engelini kayıpsız atlatıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz dedi.
     Savruk AA muhabirine, yarın deplasmanda haftanın kapanışında oynayacakları Torku Konyaspor maçını, ligde bulundukları konumu korumak adına çok önemsediklerini belirtti.
     Sezon başında belirledikleri Süper Lig hedefine adım adım ilerlediklerini ifade eden Savruk, bu hedefe ulaşmak için rehavete kapılmadan performanslarını daha da artıracaklarını vurguladı.
     Konyada kendilerini zorlu bir maçın beklediğini dile getiren Savruk, şöyle devam etti:
     Torku Konyaspor, iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım. Fakat biz futbolcularımıza çok güveniyoruz. Sezon başında büyük hedeflerle yola çıktık. Yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bunu başaracak kaliteli ve geniş bir kadroya sahibiz. Sakatlığı süren Ufukhan Bayraktar dışında eksiğimiz yok. Oyuncuların moralleri yerinde. İnşallah iyi bir mücadele sonunda üç puana ulaşan taraf biz oluruz. Bunu başaracağımıza da inancımız tam.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER