Kayseri eski belediye başkanı Bahçecioğlu toprağa

Kayseri eski belediye başkanı Bahçecioğlu toprağa verildi -Cenaze törenine TBMM Başkanvekili Yakut, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Antalya milletvekili Baykal katıldı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KAYSERİ (A.A) - Kayseride dün vefat eden Büyükşehir Belediyesinin eski başkanlarından Niyazi Bahçecioğlu (79), toprağa verildi.
     Bahçecioğlu için Camikebir Camisinde düzenlenen törene, ailesi, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile partililer ve vatandaşlar katıldı.
     Camiye aynı araçla gelen Kılıçdaroğlu ve Baykal, Niyazi Bahçecioğlunun eşi Zehra Bahçecioğluna ve diğer aile bireylerine başsağlığı diledi, birlikte saf tuttu.
     Gurup 38 Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, bir dönem Kayserisporda da başkanlık yapan Niyazi Bahçecioğlunun tabutunun üzerine kulübün sarı-kırmızı kaşkolunu örttü.
     Bahçecioğlu, İl Müftüsü Ali Maraşlıgilin kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
     Kılıçdaroğlu ve Baykal, Bahçecioğlunun tabutunu camiden götürülürken bir süre taşıdı.
     Kayseride 1973-1980 ve 1989-1994 yılları arasında büyükşehir belediye başkanlığı yapan Niyazi Bahçecioğlu, yaklaşık 1 haftadır tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel / İsmail İçer
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Kayseri eski belediye başkanı Bahçecioğlu toprağa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER