Kayseri Ticaret Borsası Başkanlığına Ünlü,

Kayseri Ticaret Borsası Başkanlığına Ünlü, Meclis Başkanlığına ise Bağlamış seçildi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Borsası Başkanlık seçimleri yapıldı.
     Flamingo Düğün Salonunda gerçekleştirilen Meslek komiteleri seçimlerinin ardından Kayseri Ticaret Borsasını 4 yıl yönetecek meclis ve yönetim kadrosu belirlendi.
     Meclise giren 18 üyenin kullanmış oldukları oylar sonucunda, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulunun asil ve yedek üyeleri, genel kurul asil ve yedek üyeleri ile disiplin kurulunun asil ve yedek üyeleri belirlendi.
     Seçim sonrası Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına Şaban Ünlü seçilirken Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Fahrettin Çalışkan, Mehmet İştahlı, Adem Tanç ve Bekir Çizmeli seçildi.
     Seçimin ardından Meclis Üyelerine konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü şunları kaydetti:
     "Medenice bir seçim süreci geçirdik. Sizler tarafından desteklenmek benim için çok onur verici. Artık hep beraber üyelerimize ve Kayserimize yeni hedeflerimiz ve projelerimizle çalışmalarımız hızla devam edecektir. Tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum ve yeni dönemde hepinize başarılar diliyorum."
     18 kişiden oluşan yeni meclis üyeleri arasında gerçekleştirilen seçim sonucunda ise Kayseri Ticaret Borsası Meclis Başkanlığına Recep Bağlamış, Başkan Yardımcılığına ise Hüdaverdi Özdemir ve Ahmet Onay seçildi.
     Seçim sonrası konuşma yapan Meclis Başkanı Bağlamış, Borsadaki seçimin herkese hayırlı olmasını dileyerek meclisin daha önceki azimle ve hırsla yapmış olduğu başarılı çalışmaların devam edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseri Ticaret Borsası Başkanlığına Ünlü, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER