Kepezde boş araziler yeşillendiriliyor

Kepezde boş araziler yeşillendiriliyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, imara uygun yapılaşmanın tamamlandığı Yükseliş Mahallesinde, konutların arasında kalan ve mülkiyet problemi nedeniyle yatırım yapılamayan kamu alanını geçici olarak yeşillendiriyor.
     Kepez Belediyesi, yıllarca atıl halde kaldığı için yerleşim alanlarında görüntü kirliliği oluşturan alanları geçici olarak yeşillendirme çalışmasının üçüncüsünü Yükseliş Mahallesinde başlattı.
     Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak iş makineleriyle 5 dönümlük araziyi çöplerden temizledi. Daha sonra mülkiyet problemi nedeniyle yıllarca boş bir şekilde duran arazi, imar planındaki kamu binası yapılıncaya kadar geçici olarak yeşillendirilecek. Alanda gece aydınlatması da yapılacak.
     Çimlendirme ve ışıklandırma çalışmasıyla mahallenin ortasındaki arazide yaşanan kirlilik ve toz problemi ortadan kalkmış olacak.
     Atıl alanları kentin yeşil dokusuna kazandıran çalışma kapsamında da daha önce Barış Taksi Durağının yanındaki 3,5 dönümlük alan ile Atatürk Mahallesindeki 12 dönümlük arazi yeşillendirilmişti.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde boş araziler yeşillendiriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER