Kepezde Nuray Hafiftaş sahne aldı

Kepezde Nuray Hafiftaş sahne aldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesince düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş türküleriyle Antalyalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.
     Kepez Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş, türküleriyle şenlik alanını dolduran Antalyalılara müzik ziyafeti sundu.
     Şenlik alanını dolduran vatandaşlar Hafiftaşın türkülerine eşlik edip, halay çekti. Ünlü türkücü, Kepezde dördüncü kez konser vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Ramazan etkinliğini düzenlemesinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye teşekkür etti.
     Hafiftaşa çiçek takdim eden Başkan Tütüncü ise Ramazan etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli sanatçıları Kepezde ağırladıklarını belirterek, her akşam binlerce vatandaşı şenlik alanında buluşturduklarını söyledi.
     Her akşam geleneksel Ramazan etkinliğine yer verdiklerini dile getiren Tütüncü, sevilen sanatçı Nuray Hafiftaş konseriyle de Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepezde Nuray Hafiftaş sahne aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER