Kepezde öğrencilere ücretsiz sinema filmi izlettiriliyor

Kepezde öğrencilere ücretsiz sinema filmi izlettiriliyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, Ahmet Hamdi Tanpınar ve Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlediği Film Keyfi Başlıyor etkinliği kapsamında ilçedeki ilköğretim öğrencilerini sinema ile buluşturuyor.
     Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu ve son olarak Varsakta hizmete açılan Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde önemli kültür ve sanat merkezi haline geldi.
     Her hafta Salı, perşembe ve cuma günleri düzenlenen Film Keyfi Başlıyor etkinliği ile ilçedeki ilköğretim öğrencileri, ücretsiz olarak beyaz perdede film izlemenin keyfini yaşıyor.
     Son olarak Varsak Altıayak İlköğretim Okulunun 200 öğrencisi, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde Alvin ve Sincaplar 3 adlı filmi izledi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilerin gelecek nesli temsil edenler olduklarını belirterek, Sizleri temel eğitimle birlikte kültür ve sanat etkinlikleriyle de buluşturmanın gayreti içindeyiz. Biliyoruz ki yarınlarımız olan sizler, bugün sizlere sunduğumuz eğitim ölçüsünde ülkemizi yukarılara taşıyacaksınız. Kepez Belediyesi olarak hizmet yatırımları artarak devam edecektir dedi.
     Kepez Belediyesi tarafından yürütülen etkinlik 30 Mayıs 2013e kadar sürecek. Etkinlik kapsamında 58 filmin gösterimi yapılacak.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde öğrencilere ücretsiz sinema filmi izlettiriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER