Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Kırklarelide "Engelli Hakları" konferansı düzenlendi


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklarelide "Engelli Hakları" konferansı düzenlendi.
     Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, Türkiye de engelli vatandaşların sosyal yaşama katılmaları için düzenlemeler yapıldığını fakat uygulamada hala sıkıntıların yaşandığını söyledi. Kırklareli Belediyesi olarak cadde ve sokaklarda engelli vatandaşlar için gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Çağlayan, engellilere her zaman destek olunması gerektiğini kaydetti.
    
     -Regaip Kandili
    
     MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Tutar mesajında, toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların ilk kandili olan Regaip Kandilinin mübarek Ramazan ayının müjdecisi olduğunu belirtti.
     Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birini daha idrak edileceğini bildiren Tutar, şunları kaydetti: "Allahın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaip Kandilinde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çeki düzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz."
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER