Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Tutar: -"Hira Dağından inen mübarek vahiy, insanoğluna onurlu olmayı göstermiş, bu kutsi miras, efendimizin nefesiyle öğretilmiştir"


KIRKLARELİ (A.A) - MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, Hira Dağında Hz. Muhammede inen vahyin insanoğluna onurlu olmayı gösterdiğini, bu kutsal mirasın, Hz. Muhammedin nefesiyle öğretildiğini belirtti.
     Tutar, Kutlu Doğum haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Hz. Peygamberin tebliğ ettiği "Tevhit Akidesi"nin insanlığın kurtuluş umudu olduğunu kaydetti.
     Şirke kayanlar, yanlış itikatların peşine düşenler, zalimliğin ve caniliğin dibini boylayanların Peygamberin sözleriyle irkildiğini aktaran Tutar, açıklamasında, "Hira Dağından inen mübarek vahiy, insanoğluna onurlu olmayı göstermiş, bu kutsi miras, efendimizin nefesiyle öğretilmiştir. Bir ve samet olan, doğmayan, doğurulmayan, misli ve benzeri de bulunmayan, her şeye kadir Allaha iman, bağlılık ve yakınlık onun yılmayan iradesiyle yayılmış ve manevi azap içinde kıvranan gönüllere ulaştırılmıştır. Efendimiz insanlığa kılavuz olmuş, ümmeti ve ashabı için fani ömrünü feda etmiş, inançlarından en ufak taviz vermemiştir" ifadelerine yer verdi.
    
     -Emniyet Müdürü Aktaşa ziyaretler-
    
     Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaşı, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla ziyaret etti.
     Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaşa ziyaretler sürüyor.
     Aktaşı, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yayla ve Motorsiklet Kullanıcıları Derneği Başkanı Şenol Uçan makamında ziyaret ederek, kutladı.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER