Kırklareli Valisi Mustafa Yaman:

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman: -Gönül Elçileri Projesinde Türkiye genelinde başarı ortalamasında 2inci sıraya yükseldik


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Gönül Elçileri Projesinde Türkiye genelinde başarı ortalamasında 2inci sıraya yükseldik dedi.
     Vali Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gönül Elçileri Projesi ile toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirilmesi ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesinin amaçlandığını belirtti.
     Gönül Elçileri Projesinin bir merhamet projesi olduğunu ifade eden Vali Yaman, şunları kaydetti:
     Gönül Elçileri Projesi sevgi, kardeşlik, dayanışma projesidir. Merhamete muhtaç, ilgiye, hal hatır sormaya ya da yiyeceğe, içeceğe muhtaç olan insanlara dokunabilmeyi kapsayan bir proje. Gönül Elçileri Projesinde Kırklareli halkının da gayreti çok güzel. Projede Türkiye genelinde başarı ortalamasında 2inci sıraya yükseldik. Birlik beraberlik, dayanışmada bir bütün olarak Kırklarelinin sesinin her yerden duyulmasını istiyorum. Proje ile Türkiye başarı ortalamasında birinci olmayı hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Kırklareli Valisi Mustafa Yaman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER