Kırşehir Müftülüğü bir engelliyi sevindirdi

Kırşehir Müftülüğü bir engelliyi sevindirdi -Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla engelli bir kadına akülü tekerlekli sandalye hediye edildi


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla engelli bir bayana akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
     Müftülükten yapılan açıklamaya göre, İl Müftülüğünde düzenlenen törenle Kudret Tunçbileke akülü tekerlekli sandalye takdim edildi.
     Kırşehir Müftüsü Mustafa Balık, törende yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığının, Engelsiz Cami, Engelsiz İbadet konulu projesi kapsamında engellileri cami ile buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
     Balık, akülü tekerlekli sandalyeyi İl Müftülüğü personeli ve esnafın katkılarıyla aldıklarını belirterek, engellilerin sorunlarının herkesin sorunu olduğunu ifade etti.
     Tekerlekli sandalyesini teslim alan Tunçbilek de, çok mutlu olduğunu belirterek, Tek başıma evden dışarıya yardımsız çıkamıyordum. Akülü tekerlekli sandalye ile daha rahat bir şekilde çıkabileceğim artık. Çok mutlu oldum. Allah sizlerden ebediyen razı olsun. Katkı sağlayanlara teşekkür ederim dedi
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir Müftülüğü bir engelliyi sevindirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER