Kocaelide 16 kurban kesim yeri belirlendi

Kocaelide 16 kurban kesim yeri belirlendi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince 9 mezbahane olmak üzere 16 kurban kesim yeri ile vatandaşlara hizmet verecek.
     Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramında vatandaşların sorunsuz, daha kolay ve sıra beklemeden kurban vecibelerini yerine getirmeleri için çeşitli önlemlerin alındığı bildirildi.
     Bu kapsamda İzmit, Hereke, Uzunçiftlik, Yuvacık, Gölcük, Karamürsel, Kandıra, Gebze ve Darıcadaki mezbahaneleri kurban kesimleri için hizmet verecek. Ayrıca, 42 Evler, Derince, Körfez, Kartepe, Başiskele, Gölcük, Kandırada hazırlıkları sürdürülen örnek kesim yerleri, vatandaşların Kurban Bayramında sorun yaşamamaları için vatandaşların kullanımına sunulacak.
     Büyükşehir Belediyesinin mezbaha, kesimhane ve örnek kesim yerleri hijyen açısından ilaçlama çalışmaları düzenli bir şekilde uygulandığı belirtilen açıklamada, ayrıca kurban kesimi esnasında görev yapacak veteriner hekimler kesimlerin uygun şartlarda yapılmasını kontrol altına alacağı ifade edildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide 16 kurban kesim yeri belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER