Kocaelide hırsız

Kocaelide hırsız-jandarma kovalamacası -İzmitteki bir marketten hırsızlık yaptıktan sonra jandarma ekiplerinden kaçan şüphelilerin kullandığı otomobil, şarampole devrildi -Araçtaki şüphelilerden 2si kaçarken, hafif yaralanan k


KOCAELİ (A.A) - İzmitte bir marketten hırsızlık yaptıktan sonra jandarma ekiplerinden kaçan şüphelilerin kullandığı otomobil, şarampole devrildi. Kazanın ardından araçtaki şüphelilerden 2si kaçarken, hafif yaralanan kadın gözaltına alındı.
     İzmitte bir marketten hırsızlık yapan 3 kişi, daha sonra otomobille kaçmaya çalışırken yakıtlarının azalması üzerine Kandıradaki bir petrol istasyonuna giderek akaryakıt aldı.
     Buradan akaryakıt alan şüphelilerin yakıt parasını ödemeden kaçması üzerine durum jandarma ekiplerin bildirildi.
     Çevrede inceleme yapan jandarma ekipleri, kiralık olduğu belirtilen 34 ATG 09 plakalı otomobilin İzmit-Kandıra yolu Cicili mevkisinde olduğunu tespit etti.
     Yolda güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, Dur ihtarına uymayarak kaçan araçtaki şüphelileri takibe başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında söz konusu otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.
     Kazanın ardından otomobildeki şüphelilerden 2si kaçarken, hafif yaralanan Burcu S, jandarma ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından gözaltına alındı.
     Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen jandarma, diğer 2 şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
    
     Muhabir: Murat Yıldırım / İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER