Kocaelispor, zorlu virajda

Kocaelispor, zorlu virajda -Bir zamanlar Süper Ligde 4 büyüklerin korkulu rüyası olan Körfez ekibi, mücadele ettiği Spor Toto 3 Ligde karşılaşacağı Beylerbeyispor maçını kazanması durumunda ligde kalma şansını büyük ölçüde koruyaca


KOCAELİ (A.A) - Bir zamanlar Süper Ligde 4 büyüklerin korkulu rüyası olan, şimdi ise ligde kalma mücadelesi veren Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor, Pazar günü, Beylerbeyisporla olmak yada olmamak maçına çıkacak.
     Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemediklerini, pazar günü kümede kalma mücadelesi veren rakibi Beylerbeyispor ile zorlu bir maç yapacaklarını söyledi.
    
     -"Çok kritik bir maç olacak"-
    
     Beylerbeyinin de durumunun kritik olduğunu ifade eden Görsen, "Onlar da ligde kalmayı garantilemek istiyor, bizde.. Çok zor ve kritik bir maç olacak. Rakibimiz kim olursa olsun, oynayıp kazanmak istiyoruz" dedi.
     Takımda şu ana kadar eksik ve sakatlığın gözükmediğini belirten Görsen, Kocaelisporun sezona cezası nedeniyle eksi 3 puanla başladıklarını kaydetti.
     Borçlar yüzünden ekonomik sıkıntılarla boğuştuklarını dile getirerek, "Şartlara baktığımızda ligde kalmak bizim için büyük bir başarıdır. Zaten amacımız ligde kalmaktı. Allahın izniyle onu başaracağız. Seneye de gerekli eksikliklerimizi tamamlayıp önümüzdeki sezon lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.
    
     -Taraftara çağrı-
    
     Görsen, taraftara da çağrıda bulunarak "Pazar günü gelsinler, bizi desteklesinler. Bu gençleri alkışlasınlar. Tezahüratlarını yapsınlar. Her zaman taraftarımıza ihtiyacımız var. Tek istediğimiz bu" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelispor, zorlu virajda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER