Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız:

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız: -Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlık için ilahi hediyelerle süslenmiş gecedir


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlık için ilahi hediyelerle süslenmiş gecedir dedi.
     Bekir Yıldız, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, Miraçın bir yükseliş, duyguları, hisleri terk edip tertemiz biçimde en yüce mertebeye yükselmek olduğunu kaydetti.
     Yıldız, şöyle devam etti:
     Kutsal yolculuk Miraç, Peygamber Efendimizin bir mucizesidir. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlık için ilahi hediyelerle süslenmiş gecedir. Miraç gecesinde yaşlılara, hastalara, yoksullara, öksüz ve yetimlere yardım eli uzatılması gerekir. Annemizi, babamızı ve büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öpmeli, dualarını almalıyız. Geçmişlerimizi rahmetle anmalı, dostlarımızla tebrikleşmeliyiz. Ailemiz, milletimiz ve bütün insanlık için dua etmeliyiz. Bu vesileyle Miraç Kandilini tebrik ediyor, şehrimiz, ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER