Kozanda 12 çifte 12.12.12 nikahı

Kozanda 12 çifte 12.12.12 nikahı


ADANA (A.A) - Kozanda, nikah tarihlerini 12.12.12de alan 12 çiftin belediyede nikahları kıyıldı.
     Tüm dünyada olduğu gibi, Kozan ilçesinde de nikah cüzdanlarında 12.12.12 gibi özel bir tarihi not düşürmek isteyen 12 çift, belediye salonunda kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi.
     12.12.2012 tarihinde evlenerek, evlilik yıl dönümlerini özel ve unutulmaz bir hale getirmek isteyen çiftlerden Ali ve Çiğdem Yavuz ise nikahın saatini de 12.12 olarak ayarladı.
     Ali ve Çiğdem Yavuz çifti, yaptıkları açıklamada, nikah tarihi ve saatini aylar öncesinden planladıklarını, özel bir günde hayatlarını birleştirdikleri için çok mutlu olduklarını belirttiler.
     Gökmen Karpuz ise 12.12.12de evlenebilmek için İstanbuldan Kozana geldiğini belirtti.
     Kendisi ve eşi Esirağnın Osmaniyeli olduklarını belirten Karpuz, şunları kaydetti:
     Ben İstanbulda eşim ise Kozanda görev yapıyor. Büyük şehirlerde yoğunluk ve sıra sorunu sebebiyle gün alamadığımızdan, eşimin ikametgahı olan Kozanda evlenmeye karar verdik. Bu özel günü kaçırmak istemedik. Bu yıl içinde evleneceksem bu tarih mutlaka 12.12.12 olmalı diye düşünüyordum. Bu nedenle İstanbuldan geldim. Bir daha böyle bir gün gelmeyecek. Çok mutluyum.
     Esirağ Karpuz ise eşinin isteği üzerine seçtikleri nikah tarihinin unutulmayacak bir olduğunu bu sebeple memnun olduğunu söyledi.
     Belediye nikah memuru Hamza Ali Göçer de, normal günlerde 1 veya 2 nikah kıyarken, bu özel gün içinde 12 çiftin başvuruda bulunduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozanda 12 çifte 12.12.12 nikahı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER