Kozanda Ramazan hazırlıkları

Kozanda Ramazan hazırlıkları


ADANA (A.A) - Kozan Müftüsü Feramüz Beydoğan, Ramazanın sorunsuz şekilde geçirilmesi için tüm hazırlıkların yapıldığını bildirdi.
     Beydoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaylalardaki camilerle birlikte ilçede yaklaşık 200 camide teravih namazı kılınacağını, tüm camilerin bakım ve temizliğinin yapıldığını, din görevlisi eksiği bulunmadığını söyledi.
     İlçe merkezi ve köylerde 185 camilerinin bulunduğunu, bu sayının yaylalardakilerle birlikte 200e ulaştığını belirten Beydoğan, şunları kaydetti:
     Ramazan ayında tüm camilerimiz ibadete hazır hale getirilerek, bakım ve temizlikleri yapıldı. Az sayıdaki din görevlisi eksiği, sözleşmeli personel atamasıyla tamamen giderildi. İlçemizde din hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesi için gereken tüm tedbirleri aldık. Ramazan boyunca Arife Çamurdan Camisinde hatimli teravih namazı kılınacak. Ayrıca tüm camilerimizde öğle ve yatsı namazı öncesi vaaz verilecek. Bereket ayı olan Ramazanın tüm halkımıza barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir : Volkan Varan
     Yayıncı : Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozanda Ramazan hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER