Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Adanada:

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Adanada: Bundan sonra benim sorumluluğum daha çok, daha çok koşmam gerekiyor, daha çok çalışmam gerekiyor Adana bizim için sadece doğduğumuz büyüdüğümüz şehir değil, Adana bizim için bir du


ADANA (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Bundan sonra benim sorumluluğum daha çok, daha çok koşmam gerekiyor, daha çok çalışmam gerekiyor dedi.
     AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Çelik, çok sayıda partili tarafından karşılandı. Partililer, Çeliki selamlamak için uzun kuyruk oluşturdu. Çelik, burada yaptığı açıklamada, bugün yeni bir sorumlulukla yeni bir güne başladığını, bu sorumlulukla birlikte Adanada olmanın kendisi için çok önem taşıdığını vurguladı.
     Teşkilat, yerel yöneticiler ve belediye başkanları ile bundan sonra hep beraber daha çok koşmaya devam edeceklerini belirten Çelik, şöyle devam etti:
     Sorumluluğumuzun daha da çok artmasından dolayı daha çok yapmamız gereken iş var. Adanada bunca yıldır siyaset yaptık. Bu siyaset yaptığımız sırada Adanamıza kazandırılan bütün hizmetler hiçbir arkadaşımızın özel imzasını taşımadan ortak eserdir. Şimdiye kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Hep sorarlar; (eski siyaset kültürünün bir sorusudur) Şu şahıs memleketine, doğduğu ilçeye ne kazandırdı- Biz hep şunu söyleriz; Adanaya yapılan hizmetlerin arkasında hepimizin toplu imzası var. Bugün il başkanlığımızı yeni bir sorumluluk devralmış olarak ziyaret ediyorum. Bundan sonra benim sorumluluğum daha çok, daha çok koşmam gerekiyor, daha çok çalışmam gerekiyor. Şunu herkes bilsin; Adanaya ne kazandırılırsa, milletvekili, teşkilatımız, belediye başkanı arkadaşlarımız ve sizlerle birlikte ortak eserimiz olacak, ortak kazanımımız olacak. Adana bizim için sadece doğduğumuz büyüdüğümüz şehir değil, Adana bizim için bir duygudur, bir düşüncedir, bir muhabbettir. Bu kültür bizim için çok kıymetli. İnşallah Rabbimden dileğimiz, bizi mahcup etmesin, daha büyük hizmetler etmeyi nasip etsin.
     Çelik, daha sonra AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç, İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve diğer parti yöneticileriyle basına kapalı görüştü.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Adanada: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER