Kütahyadaki özelleştirme iddiası

Kütahyadaki özelleştirme iddiası -Maden-İş ve Tes-İş sendikaları, Kütahyada yapılacak mitinge, Emet ve Hisarcık ilçelerinden araç kaldıracak


KÜTAHYA (A.A) - Türkiye Maden-İş Sendikası ve Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş), Türkiye Kömür İşletmelerine (TKİ) bağlı Seyitömer Linyitleri İşletmesi (SLİ) Müessesesi ve Elektrik Üretim A.Şye (EÜAŞ) bağlı Seyitömer Termik Santralinin özelleştirileceği iddiasıyla 7 Ekimde, Kütahyada yapılacak protesto mitingi için Emet ve Hisarcık ilçelerinden araç kaldıracağını bildirdi.
     Maden-İş Emet ve Hisarcık ilçeleri temsilcisi Ahmet Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, SLİnin satışını protesto etmek için 7 Ekimde Kütahyada yapılacak mitinge araç kaldıracaklarını söyledi.
     Özelleştirmenin önüne geçmek için mücadelelerinin devam edeceğini anlatan Yılmaz, İki sendikanın imzalı mitinge çağrı afişleriyle miting duyurulacak. Mitinge iki sendikanın yöneticileri katılacak. Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu ile Türk-İş Yönetim Kurulunun diğer üyeleri, kardeş sendikaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve şube yöneticilerinin de katılması bekleniyor dedi.
     Yılmaz, araçların 7 Ekimde saat 11.30da sendika binası önünden kalkacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Kütahyadaki özelleştirme iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER