Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası


KONYA (A.A) - Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Doç. Dr. Mete Kalyoncu, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle tebrik mesajı yayımladı.
     Kalyoncu, yaptığı yazılı açıklamada, Kutlu Doğum Haftasının Hz. Muhammedin daha iyi anlaşılması için önemli olduğunu belirtti.
     Kalyoncu, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     "Milli kültürümüzün temel taşlarından olan yüce dinimiz İslam, milletimizin huzur ve mutluluğunun ön şartı hatta dünya barışının hayat kaynağıdır. Bu güzel dini insanlığa tanıtan ve âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammedin (S.A.V.) doğum yıl dönümünü kutlamaktayız. Alemlere rahmet olan peygamberimiz, dünyada insanların nasıl bir ruh ekseninde yaşayabileceklerini ve toplumdaki nizamın nasıl işleyeceğini öğretmiştir. Peygamberi örnek almak, insanlığın yolunu aydınlatmak, toplumu sevgi, saygı, hoşgörü etrafında birleştirmektir. Milletimizi aydınlık yarınlara ulaştırmak peygamberimizin aydınlık yolundan gitmekle olacaktır. Kutlu doğum haftasının peygamberimizi ve dinimizi daha iyi tanımaya vesile olmasını Allahtan niyaz ederim."
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER