Lapsekiden kısa kısa

Lapsekiden kısa kısa -Lise öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterildi


ÇANAKKALE (A.A) - Lapsekide lise öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro izleyicilerin beğenisine sunuldu.
     Lise öğrencileri tarafından hazırlanan ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini anlatan tiyatro oyunu sahnelendi.
     Lapseki Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda ilk kez sergilenen oyunu Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Lapseki Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Feyza Kolcu, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nuammer Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş ile İlçe Jandarma Komutanı Emrah Avdan ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı izledi.
     Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çanakkale Gençlik Merkezine kayıtlı Lapseki Atatürk Lisesi ve Lapseki Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesinden toplam 11 öğrenci Türkçe öğretmeni Nihat Duğancı denetiminde hazırlandıkları tiyatro gösterisiyle büyük beğeni topladı.
    
     -AK Partili kadınlar diş fırçası dağıttı-
    
     Lapseki AK Parti Kadın Kolları üyeleri, ilkokul 1. sınıf öğrencilerine dış fırçası dağıttı.
     Merkez ve beldelerdeki ilkokullarda öğrenim gören 1. sınıf öğrencilerine Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri diş fırçası dağıtmaya başladı.
     Başkan Kılıç, düzenledikleri çalışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
     Ağız ve diş sağlığı çok önemli. Diş ve diş eti hastalıkları ülkemizde ve dünyada en önemli sağlık sorunları arasındadır. Ancak hayatı doğrudan tehdit etmediği için gereken önem verilmemektedir. Ağız ve diş sağlığında en önemli iki hastalık diş çürükleri ve diş eti iltihaplanmalarıdır. Bizde AK Parti kadın kolları olarak ilçe merkez ve beldelerdeki okullarda 1. sınıf öğrencilerine diş fırçası dağıtıyoruz. Amacımız çocuklarımıza dış fırçalama alışkanlığını benimsetmek. İlk olarak Umurbey ilk okulundan bu uygulamayı başlattık.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Lapsekiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER