Lunaparkta bayram eğlencesi

Lunaparkta bayram eğlencesi -Ramazan Bayramında gönüllerince eğlenmek isteyen çocuklar ve gençler, bayramın vazgeçilmezlerinden olan lunaparka akın etti


ADANA (A.A) - Ramazan Bayramında gönüllerince eğlenmek isteyen çocuklar ve gençler, bayramın vazgeçilmezleri arasında bulunan lunaparka akın etti.
     Adanada bazı vatandaşlar bayram tatilini Seyhan Baraj Gölünde piknik yaparak değerlendirirken, çocuklar ve gençler ise lunaparka yoğun ilgi gösteriyor.
     Adnan Menderes Bulvarındaki 100. Yıl Lunapark Eğlence Tesislerinde dönme dolap, çarpışan araba, discovery ve gondola binerek eğlenen çocuklar ve geçler, bayramın tadını doyasıya çıkarıyor.
     Lunapark işletmecisi Erdal Pektezel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bayram olduğu gibi bu bayramda da çocuklar ve gençlerin lunaparka yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
     Pektezel, lunaparka her gün yaklaşık 15 bin kişinin geldiğini belirterek, Bayramda işlerimiz 3-4 kat artıyor. Çocuklar el öperek topladıkları paralarla buraya gelip eğleniyorlar. Biz de çocuk ve gençlerimizin güvenliği için tüm önlemleri aldık dedi.
     Bayram tatili için ailesiyle Ceyhandan Adanaya gelen Sevim Erük (10) ise Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bayramda topladığım harçlıklarla burada eğleniyorum. Çok mutluyum diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Lunaparkta bayram eğlencesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER