Maçın ardından

Maçın ardından -Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa: "Maçın temposu bizi memnun etmedi" -Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze: "Son haftalar zor geçiyor. Maalesef tatil vaziyeti oluyor"


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldıkları maçın temposundan memnun olmadığını söyledi.
     Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kasımpaşa ile 5incilik için önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını belirtti.
     Kasımpaşanın 3 puan gerisinde olduklarını hatırlatan Çapa, bu nedenle maça kontrollü başladıklarını vurguladı.
     Maçın 75. dakikasından sonra oyunun kontrolünü ele geçirdiklerini ifade eden Çapa, iki net pozisyonu değerlendiremedikleri için maçı kazanamadıklarını dile getirdi.
     Sezon sonuna yaklaşıldığını anımsatan Çapa, "Maçın temposu bizi memnun etmedi. Bunda direkt ilk 11de oynayan 4 futbolcumuzun olmaması da etkili oldu. Bundan dolayı orta sahamızın düşmesine rağmen, istediğimiz değişiklikleri yapamadık" diye konuştu.
    
     -Kasımpaşa cephesi-
    
     Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze de karşılaşmanın temposuz geçtiğine işaret ederek, "Son haftalar zor geçiyor. Maalesef tatil vaziyeti oluyor" dedi.
     Sıcak havanın maçı olumsuz etkilediğine dikkati çeken Arveladze, skordan ve oyundan memnun olmadığını söyledi. Gürcü teknik adam, son iki maçta iyi neticeler almak istediklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar-Musa Samur / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Tolga Özgenç

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER