Maçın ardından

Maçın ardından -Trabzonspor, yeni teknik direktörü Kafkas ile 5 haftalık galibiyet özlemine son verdi -Maçın ardından Kafkas ve bordo-mavili takım, taraftarlarla galibiyeti kutladı


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde, sahasında Gaziantepsporu 4-1 mağlup eden Trabzonspor, yeni teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde çıktığı ilk lig maçında galip gelerek, 5 haftalık galibiyet özlemine son verdi.
     Ligde oynadığı son 5 maçta, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan bordo-mavililer, Şenol Güneşin istifasının ardından göreve gelen teknik direktör Kafkas ile ilk lig maçında galibiyet alarak kötü gidişatına son verdi.
     14. haftada deplasmanda Gençlerbirliğini 4-0 mağlup ettikten sonra, ligin 15. haftasında sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kalan, ligin 16. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespora 2-1 mağlup olan bordo-mavililer, ilk yarının son maçında sahasında Galatasaray karşısında golsüz berabere kalmıştı.
     İkinci yarının ilk maçında sahasında Kardemir Karabükspora 3-1. ligin 19. haftasında da Sanica Boru Elazığspora da aynı skorla mağlup olan Karadeniz ekibi, Gaziantepspor galibiyetiyle 5 haftalık aradan sonra ligde 3 puan elde etti.
    
     -Sahasında 84 gün sonra-
    
     Trabzonspor, Gaziantepspor galibiyetiyle Hüseyin Avni Aker Stadında 84 gün sonra galip geldi.
     En son 10 Kasım 2012de, ligin 11. haftasında oynanan maçta Akhisar Belediyesporu sahasında 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, Eskişehirspora 3-0 mağlup olmuş ve Kayserispor ile 1-1 berabere kalmıştı.
     Karadeniz ekibi, daha sonra Galatasaray karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılmış, Kardemir Karabükspora da 3-1 yenilmişti.
    
     -Adriandan 4. gol-
    
     Trabzonsporun Polonyalı oyuncusu Adrian, Gaziantepspora attığı golle ligdeki gol sayısını 4e yükseltti.
     Bordo-mavili futbolcu, daha önce ligde Akhisar Belediyespor maçında 2, Medical Park Antalyaspor maçında da 1 gol kaydetmişti.
     Brezilyali oyuncu Alazinho ile Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, ligdeki ilk golünü kaydetti.
    
     -Giraya destek-
    
     Bordo-mavililer, kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre ara verdiği futbola geri dönen Giray Kaçara büyük destek verdi.
     Karşılaşmanın son 2 dakikasında oyuna giren futbolcuya bordo-mavili taraftarlar alkış ve tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.
    
     -Birlikte kutladılar-
    
     Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından taraftarların çağrısıyla teknik direktör Tolunay Kafkas, takımı tribünlere getirdi. Kafkas, bordo-mavili takım ve taraftarlar galibiyeti kutlarken, Giray Kaçar ve bazı futbolcular da kolbastı oynadı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Tuğba Yardımcı Mısır / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER