Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: -Rakibimize üç puanı verdik. Onları kutluyorum -Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki: Galibiyeti hak ettik


KAYSERİ (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Rakibimize üç puanı verdik. Onları kutluyorum dedi.
     Yanal, düzenlediği basın toplantısında, takımının bugün sürpriz bir sonuçla karşı karşı kaldığını kaydetti.
     Eskişehirsporun sahaya Kayserisporu yenmek için çıktığını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:
     İstediğimiz oyuna kötü başladık. Futbolu düşünen ve futbol oynamaya çalışan bir takımız. Oyunda istediğimiz ahengi kuramadık. İlk yarıdaki gergin ortam, ikinci yarıda da devam etti. Rakibimize üç puanı verdik. Onları kutluyorum. Bu gerginlikte iyi oynadılar. İstedikleri şekilde sahada duruş sergilediler. Bizden puanı aldılar. Bu sonuca ulaşacak bir takım değiliz. Kaliteli ve iyi organize olan bir takımız. Bu mağlubiyetten ders çıkartacağız. Seyircimiz önündeki mağlubiyet önemli bir kamçı olacak. Bunun tekrarlanması için bu sonucu kendimize referans alacağız. Önümüzdeki maç, çıkışa devam etmek için önemli.
     Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk da istedikleri oyunu sahaya yansıtamayıp Eskişehirspor seyircisi önünde ağır bir yenilgi aldıklarını bildirdi.
     Goran Causic Kayserisporun kontra atak şanslarını iyi değerlendirip üç puanı aldığını belirtti.
    
     -Kayserispor cephesi-
    
     Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise oyuncularını ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik etti.
     Takımının defansta sağlam durduğunu anlatan Prosinecki, Rakibe çok fazla gol şansı vermedik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Galibiyeti hak ettik. Son 4 haftada üç galibiyet ve bir beraberlik aldık. Ligde yukarıları hedefliyoruz. Buradan aldığımız moralle Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanacağız dedi.
     Kayserisporlu futbolcu Ceyhun Gülselam da iyi hazırlandıkları Eskişehirspor deplasmanından üç puanla döndüklerini hatırlattı.
     Okay Yokuşlu da iyi mücadele ettikleri karşılaşmayı iyi oyun ve 3 golle süslediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER