Maçın ardından

Maçın ardından -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: Adana Demirsporun, üst üste alınacak seri galibiyetlerle ilk altının en büyük adayı olduğunu düşünüyorum -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner: 1-2 hafta içind


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, Adana Demirsporun, üst üste alınacak seri galibiyetlerle ilk altının en büyük adayı olduğunu düşünüyorum dedi.
     Uğur, 1-1 biten Şanlıurfaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, iki hafta üst üste mağlubiyet aldıklarını anımsattı. Şanlıurfaspor maçını kazanarak lig sıralamasında ilk altının içine girmeyi istediklerini belirten Uğur, müsabakaya da iyi başladıklarını söyledi.
     Uğur, futbolcuların istekli ve arzulu olduklarını, özellikle ilk yarıda daha kontrollü oynamalarına rağmen rakibin ilk atağının gol olduğunu ifade etti.
     Futbolcuların kazanmak için çok emek sarf ettiğini vurgulayan Uğur, Sahamızda maç kazanamamanın sıkıntısı ve seyircinin baskısını üzerlerinde hissettiklerini düşünüyorum. Adana Demirsporun, üst üste alınacak seri galibiyetlerle ilk altının en büyük adayı olduğunu düşünüyorum. Bu inancımızdan son saniyeye kadar vazgeçmeyeceğiz. Kolay olmayacak ama bu inancımız sonuna kadar sürecek diye konuştu.
    
     -Şanlıurfaspor cephesi-
    
     Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise futbolcuların maç boyunca iyi mücadele ettiğini söyledi.
     Futbolcuların disiplinli, istekli ve konsantrasyonu yüksek bir oyun sergilediğini ifade eden Çetiner, şunları belirtti:
     Lig sıkıntılı bir durum aldı. Herkes maç kazanıyor. Kimin düşeceği, kimin şampiyonluğa gideceği belli olmayan bir ortamda iyi olmak durumundayız. Futbolcularımız da bunun bilincinde. 1-2 hafta içinde iyi futbol oynayan bir ekip olacağız. Kazanmamız gereken bir maçı berabere bitirdik ama puan puandır diye düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Ali Güreli / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER