Maçın ardından

Maçın ardından -Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki: "Bizim için çok önemli bir 3 puan oldu" -Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: "Hatalar bize pahalıya patladı"


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 4-1 kazandıkları Sanica Boru Elazığspor maçına ilişkin, çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.
     Prosinecki, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligde 2 hafta aranın ardından galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini dile getiren Prosinecki, şunları kaydetti:
     "Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı yürekten tebrik ediyorum. Oyuna iyi başladık ve iyi pozisyonlar bulduk. İyi futbolumuzun sonucunda karşılaşmanın hemen başlarında 2 farklı öne geçtik. Fakat maalesef maçın büyük bölümünü 10 kişi sürdürdük. Takımım 10 kişi kalmasına rağmen oyuncularım çok iyi mücadele etti. Bu durum onların ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Bizim için çok önemli bir 3 puan oldu. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Artık bundan sonra ligde yukarı sıralar için iyimser düşünüyorum."
    
     -Sanica Boru Elazığspor cephesi-
    
     Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Kayserispora basit hatalar sonucunda kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
     Kayserispor ve maçta 2 gol atan Moucheyi tebrik eden Vural, şöyle devam etti:
     "Maç öncesi planlamadığımız durum başımıza geldi. Çünkü buradan en az bir puan hedefliyorduk. Bugün çok bireysel hatalar yaptık. Bu hatalar bize pahalıya patladı. İlk yarıda ani gelişen pozisyonlar sonucunda 2-0 yenik duruma düştük. Daha sonra rakibimiz 10 kişi kaldı, biz de penaltıdan golü bulduk. İkinci yarıya kalemizde gol görerek başladık. Bu dakikadan sonra oyuncu değişiklikleriyle maçı çevirmeye çalıştık ama olmadı. Sonuç olarak hiç beklemediğimiz şekilde 10 kişi kalmış takıma 4-1 kaybetmenin sıkıntısını yaşıyoruz. Mağlubiyeti unutarak önümüzdeki maçlara bakacağız."
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER