Maçın ardından

Maçın ardından -1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay: "Yüksek tempo ve ritim ile oynadık" -Göztepe Teknik Direktörü Kılıç: "Önümüzdeki maçları kazanıp kötü rüyadan uyanmak istiyoruz"


İZMİR (A.A) - 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Göztepe karşısında yüksek tempo ve ritim ile oynadıklarını belirtti.
     Akçay, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, her iki takımın da puana ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Her puanın altın olduğu bir dönemden geçiyoruz. Karşılaşmaya iyi başladık. Yüksek tempo ve ritim ile oynadık. Artık bundan sonraki maçları kazanmak için oynayacağız dedi.
     Bordo-mavili takımın futbolcularından Emrullah ise üzerlerinde son haftalarda bir şanssızlık olduğunu, bu karşılaşmada da iki toplarının direkten döndüğünü vurguladı.
     Barış Memiş ise son haftalarda iyi futbol oynadıklarını ama sonuçların istedikleri gibi olmadığını kaydetti.
     Göztepe Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise konuşmasında, skorun iki takımı da yaramadığını belirterek, "Galibiyeti koruyamamak üzüntü verici. Çok gol kaçırdık. Çok basit bir gol yedik. Bundan sonraki maçları kazanıp, kötü rüyadan uyanmak istiyoruz" diye konuştu.
     Göztepeli futbolcu Mehmet de konuşmasında iyi mücadele ettiklerini, karşılaşmada öne geçtikten sonra kaçırdıkları goller olduğunu belirterek, "Kaçırdığımız gollerden birini atsaydık karşılaşma belki daha farklı olurdu" dedi.
     Halil ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini, önümüzdeki haftalarda puanlar alıp Göztepeyi hak ettiği yere çıkaracaklarını iddia etti.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER